Menu

Traktørstedet Restaurant Østerskovens menukort

Pris: 350,- for 2 retter (Forret – Hovedret, eller Hovedret – Dessert)

Det hele serveres med koldhævet surdejsbrød, pisket smør og hjemmerørt Aioli.

Forret

Halehængt færøsk laks

Skiver af halehængt færøsk laks – Salat – Syrlige Æbler – Creme Double – Rogn & Rug

Svampesuppe

Svampesuppe – Sprøde Jordskokker – Urter & Surdejs Croutoner

Hovedret

Bagt Kulmule

Bagt Kulmule – Urtepanadde – Blomkål & Cremet Hønse Veloute.

Langtidsstegt Oksecuvette

Langtidsstegt Oksecuvette – Bagte beder – Selleri Pure – Jordskokker & Kraftig Sauce

Mellemret

Udvalg af oste

Skiver af halehængt færøsk laks – Salat – Syrlige Æbler – Creme Double – Rogn & Rug
75,-/per.

Dessert

Chokoladekage

Chokoladekage – 2 Slags Marengs – Syltede Bær & Rørt Vaniljeis
Indkøbskurv
Scroll to Top